AAN DE SLAG ALS VRIJWILLIGER?

VRIJWILLIGER BIJ VOT: IETS VOOR JOU?

Heb je extra tijd, een “erte van goud”, relativeringsvermogen en een gezonde dosis humor? Wil je iets betekenen voor jongeren in uitdagende opvoedingssituaties? Ben je in het bezit van een bewijs goed gedrag en zeden? Dan zouden wij je dolgraag als vrijwilliger bij vereniging ons tehuis willen hebben!

In onze organisatie hebben wij een brede waaier aan mogelijkheden voor vrijwilligers. Van eenmalig tot heel frequent, in de zorg met kinderen, jongeren of voor andere taken. Er is steeds iets wat bij jou past.

Geef ons een seintje en laten we samen een glimlach op hun gezicht toveren!

WAAROM VRIJWILLIGER WORDEN?

Als vrijwilliger speel je een cruciale rol in onze organisatie. Door jouw ondersteuning en aanwezigheid maak je een positief verschil in het leven van onze kinderen en jongeren. Of het nu gaat om het organiseren van hobbyvervoer, leuke sportactiviteiten op woensdagmiddag of in het weekend, kooksessies, of huiswerkbegeleiding – jouw inzet is van onschatbare waarde.

Je krijgt bij ons de kans om nieuwe ervaringen op te doen en jezelf op verschillende vlakken te ontwikkelen. Je wordt een superheld voor anderen en maakt de wereld van onze kinderen en jongeren nog kleurrijker. Doe je mee?

ONZE VRIJWILLIGERS AAN HET WOORD

  • Rita, vrijwilliger naai- en herstelwerk

“De glimlach die je krijgt als je de knuffel van een kindje hebt hersteld, is de reden dat ik het vrijwilligerswerk doe.”

  • Dirk, vrijwilliger moestuin

“Het is als vrijwilliger waardevol en deugddoend om je kennis door te geven aan de begeleiders en jongeren van de VOT.”

  • Sabine, vrijwilliger HDO Vijverhuis

“Ik help een handje in het Vijverhuis. Ik vind het fijn om de kleine gastjes een leuke namiddag te bezorgen of activiteiten klaar te zetten.”

CONTACTEER ONZE PERSONEELSDIENST