Vrijwilligers op de weg

"Mee op weg naar nieuwe ervaringen ."

In Vereniging Ons Tehuis verblijven er heel wat jongeren. We vinden het belangrijk dat zij hun talenten en vaardigheden ontwikkelen en in hun vrije tijd kunnen doen wat ze graag doen. Sommigen hebben een artistieke hobby, anderen houden van sporten. Een aantal jongeren ontvangen extra ondersteuning van vb. logopedist, kinesist, psycholoog. Ook tijdens de vakanties sluiten onze jongeren bij internaat- of externaatkampen aan.

Voor onze begeleiders en technische dienst is het niet altijd evident om al deze verplaatsingen in te plannen. Vandaar zijn we dus steeds op zoek naar enthousiaste chauffeurs en/of busbegeleiders die ons hierbij een handje willen helpen.

Heb je een hart voor onze organisatie? Heb je wat vrije tijd die je graag nuttig wenst te besteden? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken.

Interesse? Bekijk waar we momenteel naar op zoek zijn.

ONZE VACATURES OP EEN RIJTJE

VRIJWILLIGER BUSVERVOER

Wij zoeken een vrijwilliger met een lach die als rustbrenger fungeert op onze schoolbus, waar vrolijk getetter en discussies soms de bovenhand nemen!

Je wandelt mee tot aan schoolpoort en wuift daar onze jongeren uit. Je bent bereid je hiervoor wekelijks één uur vrij te maken op een vaste ochtend of namiddag of op woensdagmiddag.

CHAUFFEUR SCHOOL- EN/OF HOBBYVERVOER

Als vrijwillige chauffeur draag je bij aan een jeugd die zo normaal mogelijk aanvoelt voor onze jongeren. Je bent hun vertrouwde maatje op wie ze kunnen rekenen om hen naar school of naar hun hobby- of sportactiviteiten te brengen.

Je engageert je hiervoor op een vast moment in de week.