Vrijwillig de VOT ondersteunen

"Veel handen maken licht werk."

In vereniging ons tehuis kunnen we steeds een helpende hand gebruiken. Dit niet enkel om rechtstreeks met de jongeren te werken en hen te ondersteunen waar nodig. Maar ook om overkoepelend enkele zaken, die niet altijd vanzelfsprekend zijn, mogelijk te maken.

Denk maar aan het onderhouden van ons mooi en groen domein, de bergen was die we wekelijks moeten strijken en plooien en nog veel meer.

Heb je een hart voor onze organisatie? Heb je wat vrije tijd die je graag nuttig wenst te besteden? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken.

Interesse? Bekijk op welke manier je uw steentje kunt bijdragen.

ONZE VACATURES OP EEN RIJTJE

VRIJWILLIGER WASSEN EN STRIJKEN

Ben jij een waswonder met strijkkrachten waar je u tegen zegt? Dan ben jij de held(in) die we zoeken!

Je springt minsten twee uur per week (tussen 9u en 16u) bij in een leefgroep om daar de bergen wasgoed te helpen temmen, door te wassen en te strijken.

VRIJWILLIG KOOKOUDER

Trek je keukenschort aan en word onze chefkok op zomerkamp!

Je maakt lekkere en gezonde maaltijden klaar voor onze jongeren en houdt hierbij rekening met bepaalde dieetvoorkeuren. Je kan je een week vrijmaken tijdens de zomer om mee op kamp te gaan.

VRIJWILLIGER GROENONDERHOUD

Bij VOT zijn we op zoek naar een vrijwilliger met groene vingers! Je helpt onze technische dienst om ons domein een frisse en stralende look te geven.

Ben je bereid een halve dag per week je tuinmagie met ons te delen? Dan ben jij de vrijwilliger die we zoeken.

VRIJWILLIGER FIETSENHERSTELLER

Als vrijwilliger fietsenhersteller ben jij de technische tovenaar die eenvoudige reparaties aan de fietsen van onze jongeren uitvoert.

Je engageert je minstens één voor- of namiddag per week om de tweewielers in topconditie te houden.