SPONSORING

OMDAT ALLE BEETJES HELPEN

Binnen de VOT zijn we steeds op zoek naar extra middelen om onze dagelijkse werking vorm te geven. Dit doen we o.a. door het organiseren van acties, beantwoorden van projectoproepen en het aanschrijven van serviceclubs, bedrijven, winkels of andere verenigingen.

Alle verworven middelen gebruiken we voor het bekostigen van de groeps- en individuele kampen, het lidgeld en materiaal van de vele hobbyclubs, cadeautjes voor kerst, Sint-Maarten en communies. Ook nieuwe innovatieve projecten en/of activiteiten geven we op die manier een kans op slagen.

Draag je onze voorziening een warm hart toe? Aarzel dan niet om een gift te doen, je connecties aan te spreken en ons te sponsoren, want alle beetjes helpen echt.

HOE KAN JIJ JOUW STEENTJE BIJDRAGEN?

VRIEND VAN DE GARVE

Wil je onze jongeren extra kansen bieden op hun weg naar zelfstandigheid en volwassenheid? Misschien is vriend van de Garve iets voor jou?

Dit word je door jaarlijks of op regelmatige basis een bijdrage op onze garverekening te storten. Alle giften gaan integraal naar onze jongeren.

SPONSOR ONS

Ben je een geëngageerd lid van een service - of andere club? Werk je in een bedrijf of op een dienst die onze werking een extra duwtje in de rug wil geven?

Aarzel niet om ons te contacteren. Samen komen we tot mooie projecten om mee uit te pakken en een verschil te maken.

GEBRUIK TROOPER

Wist je dat je ons kan steunen door online te shoppen? Ja, dat doe je door uw aankopen via de TROOPER-pagina te doen. En het leuke is... je betaalt geen euro meer.

Probeer dit dus zeker uit. Jij ontvangt je aankoop en wij ontvangen een gift.

JOUW NALATENSCHAP

Niemand denkt graag na over zijn overlijden, toch willen we dat alles goed wordt geregeld.

Wil je ons steunen via uw testament of nalatenschap? Klop aan bij je notaris. Deze helpt je verder op weg.

PAASEIERENVERKOOP IN DE KIJKER

Jaarlijks krijgen we de Paashaas over de vloer. Hij bezorgt ons massa’s paaseieren die we met plezier verkopen. Deze kwaliteitschocolade wordt in doosjes of zakjes verkocht.

Als werkgever kun je uw medewerkers blij maken met een zakje paaseieren als geschenk. Ook thuis is het net iets leuker als je kinderen paaseieren zoeken waarmee je een goed doel  steunt. En onze jongeren zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Hou onze sociale media zeker in de gaten. Als we onze actie opnieuw lanceren, aarzel niet om te kopen.

TEAM PR

TEAM PR is de motor achter fondsenwerving binnen onze voorziening.

Sofie, Lisa, Stefanie en Chloë staan in voor het organiseren van acties, het schrijven van dossiers in functie van projectoproepen, sponsorvragen, contacten met serviceclubs…

Heb je een vraag of een idee tot samenwerking?

Aarzel dan niet ons te contacteren via: sponsoring@votjeugdhulp.be 

JA, IK WIL GRAAG SPONSOREN