OSiO OUDER-KIND

"Vanuit verbinding samen aan de slag rond weerbaarheid."

Na het jarenlang bouwen aan expertise in ons aanbod Rots & Water besloten we in 2019 ook in te zetten op transfer binnen onze weerbaarheidstrainingen. Om ouders zoveel mogelijk te betrekken in onze manier van werken en de aangereikte handvaten organiseren we op vandaag ook ouder-kind-trainingen.

Tijdens een Oké-training of -workshop dagen we jullie aan de hand van verschillende interactieve methodieken en reflectie-oefeningen uit stil te staan bij concepten als weerbaarheid, grenzen, opkomen voor jezelf, mentale kracht…

Onze ouder-kind-trainingen gaan steeds door in een groep van zes duo’s.

AANBOD OUDER-KIND

OKE-WORKSHOP

Onze Oké-workshop is een eenmalige initiatiesessie met als basis Rots & Water. Samen met een groep van andere ouder-kind-duo's gaan we aan de slag.

De sessie zet in op het leren kennen en aangeven van grenzen, maar ook bewustwording van het eigen lichaam. Concepten als stevig staan, lichaamstaal en mentale kracht worden getraind a.d.h.v. interactieve methodieken en reflectie.

Aanbod voor 4e t.e.m. 6e leerjaar.

OKE-TRAINING

Tijdens onze Oké-training (vijf sessies) met als basis Rots & Water ga je gedurende vijf weken samen met jouw kind aan de slag.

De sessies zetten in op het leren kennen en aangeven van grenzen, maar ook bewustwording van het eigen lichaam. Concepten als stevig staan, lichaamstaal en mentale kracht worden getraind a.d.h.v. interactieve methodieken en reflectie.

Aanbod voor 4e t.e.m. 6e leerjaar.

TRAJECT OP MAAT

Naast ons regulier aanbod gaan we met OSiO ook heel vaak binnen scholen of organisaties aan de slag door middel van een op maat uitgewerkt traject.

Wens je als organisatie in te zetten dergelijk traject, aarzel dan niet om hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen.

ONS AANBOD IN JOUW BUURT?

Op zoek naar een Oké-training of Oké-workshop in jouw buurt?

Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om onze kalender te raadplegen en in te schrijven.

ONS AANBOD IN JOUW ORGANISATIE?

Wens je beroep te doen op OSiO voor een aanbod binnen jouw school of organisatie?

Via onderstaande knop kan je bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Aan de hand van jouw aanvraag gaan we vanuit onze expertise vervolgens samen op zoek naar een aanbod op maat van jouw noden en eventuele specifieke wensen.