OSiO KIND-JONGERE

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan."

Pipi Langkous

Een groot deel van onze expertise binnen OSiO focust zich op ons aanbod naar kinderen en jongeren met hierbij als hoofddoel het verhogen van weerbaarheid en het versterken van sociale vaardigheden.

Door middel van een gedifferentieerd aanbod met zowel oog voor individuele, alsook groepstrajecten gaan we aan samen met jou(w kind) aan de slag. Dit doen we aan de hand van op maat uitgewerkte trajecten met aandacht voor interactieve spelletjes en reflectieve methodieken die ervoor zorgen dat je handvaten krijgt aangereikt die jou helpen stappen te zetten in het werken aan zelfbeeld, zelfvertrouwen…

INDIVIDUELE SOVA

Een SOVA heeft als doel het aanleren, versterken en leren toepassen van sociale vaardigheden. Het traject bevat tien sessies van een uur, inclusief intake en eindgesprek.

De sessies worden volledig op maat uitgewerkt. Veel voorkomende thema's zijn: opkomen voor jezelf, zelfbeeld en zelfvertrouwen, sociale relaties, groepsdruk...

Aanbod voor 4e leerjaar t.e.m. 18 jaar.

GROEPSSOVA

Net als binnen een individueel heeft ook groepssova als doel het aanleren, versterken en leren toepassen van sociale vaardigheden.

Alleen wordt binnen dit traject van vijf sessies met een groep gewerkt waarbij de focus ligt op interactieve methodieken en het delen van ervaringen binnen een groep van leeftijdsgenootjes.

Aanbod voor 5e-6e leerjaar en 1e-2e middelbaar.

ROTS & WATER

Tijdens deze actieve psychofysieke weerbaarheidstraining ligt de focus op het krachtiger worden en op een aanvaardbare manier leren opkomen voor jezelf.

Tijdens een traject van vijf sessies wordt ingezet op grenzen leren kennen en aangeven, maar ook bewustwording van het eigen lichaam. Concepten als stevig staan, lichaamstaal en mentale kracht worden getraind a.d.h.v. interactieve methodieken en reflectie.

Aanbod voor 5e-6e leerjaar en 1e-2e middelbaar.

TRAJECT OP MAAT

Naast ons regulier aanbod gaan we met OSiO ook heel vaak binnen scholen of organisaties aan de slag door middel van een op maat uitgewerkt traject.

Wens je als organisatie in te zetten dergelijk traject, aarzel dan niet om hieronder vrijblijvend een offerte aan te vragen.

ONS AANBOD IN JOUW BUURT?

Op zoek naar een training Rots & Water of een groepssova in jouw buurt? Wens je aan te melden voor een een individueel traject sociale vaardigheden?

Maak dan gebruik van onderstaande knoppen om onze kalender te raadplegen of ons aanmeldformulier terug te vinden.

ONS AANBOD IN JOUW ORGANISATIE?

Wens je beroep te doen op OSiO voor een aanbod binnen jouw school of organisatie?

Via onderstaande knop kan je bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen. Aan de hand van jouw aanvraag gaan we vanuit onze expertise vervolgens samen op zoek naar een aanbod op maat van jouw noden en eventuele specifieke wensen.