Home

    U bent hier

Sponsoring & giften

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/webonsth/domains/votjeugdhulp.be/public_html/includes/menu.inc).

Wist u dat de V.O.T. gemiddeld per jaar:

  • € 5.200 uitgeeft aan sportclubs, muziekschool en andere hobbyclubs voor jongeren begeleid door één van de deelorganisaties?
  • € 1.800 uitgeeft aan cadeautjes voor Sint-Maarten, Kerstmis of voor communies?
  • € 3.250 uitgeeft aan kosten voor de jaarlijkse daguitstap met jongeren begeleid door één van de deelorganisaties?

Deze uitgaven worden niet gesubsidieerd.  De V.O.T. is hiervoor dus afhankelijk van fondsenwerving en sponsoring.

 

Trooper

Je koopt geregeld online?  Je kan ons steunen door gewoon online te shoppen via onze Trooper-pagina!  En het leuke is: je betaalt zelf geen enkele meerkost.

Klik op één van de shops op onze Trooper-pagina en doe gewoon je aankopen.  Doordat je aankoop via onze Trooper-link gebeurt weet de webshop dat je ons steunt en betalen zij ons een sponsorbedrag uit. Jij ontvangt je aankoop, en wij ontvangen een gift!

 

Giften

Door een gift te storten kan u onze jongeren steunen.  Uw gift komt integraal en rechtstreeks ten goede aan de jongeren.
Uw gift komt op een aparte rekening (De Garvekas) terecht.  De gelden op die rekening worden enkel en alleen gebruikt om uitgaven voor onze kinderen en jongeren te doen.

De Vereniging Ons Tehuis heeft een erkenning om fiscale attesten uit te schrijven.  Voor giften vanaf € 40 ontvangt u een fiscaal attest.

U kunt uw gift storten op rekening BE24 0011 1726 9238 met vermelding “GIFT”.

U kunt ons ook structureel ondersteunen door "Vriend van De Garvekas" te worden.  Met een maandelijkse gift van € 10 kunnen wij het lidgeld betalen van de voetbalclub voor één van onze jongeren.  Interessant?  Maak dan gebruik van onderstaand formulier.

Download het formulier "Vriend van De Garvekas"

 

Sponsoring

Jaarlijks terugkerende sponsoractiviteiten

  • Paaseierenactie

Rond Pasen krijgen we op het domein van De Vereniging Ons Tehuis ieder jaar opnieuw Klaas de Paashaas over de vloer.  Hij bezorgt ons massa’s paaseieren die wij kunnen verkopen.  Italo Suisse kwaliteitschocolade wordt in doosjes van 500 gram of zakjes van 200 gram verkocht.

Veel werkgevers kopen hun chocolade bij ons aan om als geschenk aan hun personeel cadeau te doen met Pasen. Ook als particulier kunt u bij ons terecht.
Onder events vindt u meer info op het moment dat deze sponsoractiviteit loopt.

  • Aperitiefconcert

Jaarlijks in november vindt ons aperitiefconcert met diner plaats.  Het is een mix van oorstrelende klassieke muziek, prachtige poëtische intermezzo’s, exquise hapjes tussendoor, gevolgd door een diner met aangepaste wijnen. Een must voor de gastronomische cultuurliefhebber.

Wenst u aanwezig te zijn op dit evenement, stuur gerust een mailtje.  Wij nemen u graag op in ons bestand en bezorgen u een uitnodiging.
In de periode van het aperitiefconcert vindt u meer info onder events.

Dit evenement sponsoren kan al vanaf € 50.  U ontvangt een sponsorfactuur voor uw boekhouding.

Eenmalige projecten

Jaarlijks hebben we een aantal eenmalige projecten.  Vaak zijn dit voorstellen die van de jongeren en medewerkers zelf komen.  Het zijn projecten die niet binnen de reguliere financiering vallen en niet te realiseren zijn zonder bijkomende middelen.

Deze projecten worden jaarlijks gebundeld in een sponsorbrochure.  

 

Community Days

Een lokaal opknappen, schilderen en opfleuren?  Meehelpen in het bos om dood hout te verwijderen en meteen ook het bos van zwerfvuil te ontdoen?  En dit samen met onze jongeren?  Bedrijven kunnen een teamdag organiseren op ons domein en ondertussen zinvolle klussen opknappen.  Interesse hier voor?  Neem gerust contact op.

 

Nalatenschap

Niemand denkt graag na over zijn overlijden, toch willen mensen graag dat alles goed is geregeld.  Wilt u ons ondersteunen via uw testament of nalatenschap?  Dan kunt u dat doen bij de notaris.

Dat kan voor een deel of uw gehele nalatenschap.  Maar u kunt ook een vast bedrag opnemen dat na uw overlijden mag worden uitbetaald aan de Vereniging Ons Tehuis.