Home

    U bent hier

    • U bent hier:
    • Home > Hebt u een klacht?

Hebt u een klacht?

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /home/webonsth/domains/votjeugdhulp.be/public_html/includes/menu.inc).

Indien u ontevreden bent over of niet akkoord gaat met aspecten van het verblijf in en/of de begeleiding door een van onze deelorganisaties, dan kan u ons dit steeds laten weten. De makkelijkste en meest rechtstreekse manier hiervoor bestaat uit het aanspreken van een medewerker die instaat voor de begeleiding. Indien je deze mogelijkheid niet hebt, of het liever niet mondeling meldt, dan kan u gebruik maken van onderstaand formulier.

Wij verbinden er ons toe om uw klacht te behandelen en u een antwoord te geven. Als uw klacht terecht is, dan trachten wij u in de mate van het mogelijke een oplossing te bieden.

Daarom is het voor ons belangrijk dat u de klacht zo duidelijk en concreet mogelijk omschrijft. Ook moet u uw naam vermelden en de gevraagde contactgegevens invullen (zo kunnen wij u ons antwoord bezorgen of u contacteren als we verdere uitleg nodig hebben om uw klacht goed te behandelen).

 

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.