Home

    U bent hier

    • U bent hier:
    • Home > Electrabel schenkt 30 fietsen

Electrabel schenkt 30 fietsen

 

Electrabel sponsort sinds 3 jaar de Vereniging Ons Tehuis en meer bepaald de proeftuin 'JEZ11’.  JEZ11 is een proeftuin dat 10 meisjes begeleidt tussen de 12 en 18 jaar met een ernstige problematische opvoedingssituatie en waarbij delictgedrag symptomatisch op de voorgrond treedt. 

Op 10 maart 2014 ontving de Vereniging Ons Tehuis een dertigtal fietsen van Electrabel afkomstig van één van haar productiesites en die niet meer dagelijks gebruikt worden.  Deze krijgen nu via de VOT en de jongeren die zij helpen een nieuw leven.  Via dit initiatief bevestigt Electrabel haar wil om een lokale speler te zijn, die dichtbij de mensen staat en die haar maatschappelijke verantwoordelijkheid volledig opneemt.

Dit project kadert perfect binnen het mecenaatbeleid van de onderneming waar solidariteit, bescherming van het leefmilieu, cultuur en integratie van jongeren via sport centraal staan.

Wenst u meer informatie over het mecenaatbeleid van Electrabel?  Neem dan een kijkje op hun website.

Op de foto zie je van links naar rechts Mathieu Vandenbroecke, Sponsorship Electrabel en Herwig Vanroose, Adjunct-directeur van de Vereniging Ons Tehuis.